De trends aan tafel

We vinden het heel belangrijk om dicht bij onszelf te blijven. En ons te omringen met producten van kwaliteit en originaliteit. Dat zie je terug in onze trends aan tafel. Daar worden we echt blij van en hopen jij natuurlijk ook. Lees maar hoe wij ons voelen aan de vier verschillende tafels…

de trends aan tafel

Summer Time
Zomerzon en een zwoel briesje. Wij eten zo graag buiten aan een fris gedekte tafel. Met vrienden of familie…en het wordt altijd een latertje ;-).

Onze Voorjaarstafel
De eerste zonnestralen op onze toet op een bankje in het park. Zo voelen wij ons aan deze tafel. Of zijn het toch de bubbels uit dat mooie retro glas ­čśë

Bohemian Chic
Heerlijk blij met onze voetjes in het zand van Ibiza. Zo kunnen wij wel de hele avond tafelen. De vintage likeurglaasjes voor bij de koffie staan al klaar.

Ice Blue & Black
Geïnspireerd op ons prachtige tafellinnen uit Litouwen. Lekker trendy en stoer! Kom maar op met dat heerlijke bord pasta.

de voorraadkast

Cre├źer je liever je eigen sfeer? Dat kan natuurlijk ook. We laten ons graag door jou inspireren. Dus laat het ons gewoon weten door een belletje te geven of het contactformulier in te vullen. Of neem een kijkje in onze voorraadkast hieronder. Onze trends aan tafel zijn samengesteld uit deze rijk gevulde kast.

Nieuwsgierig naar de kosten? Kijk bij onze prijsindicatie

Maak vier keuzes