Maak vier keuzes

Origineel servies huren voor een prachtige tafel? Al onze producten kiezen we met de grootste zorg om de beste kwaliteit te leveren. Want, wie wentelt zich nou niet het liefst in heerlijke luxe? Maak vier keuzes. Dat is alles…..veel plezier!

Eerste keuze
… kies je uit één van onze trends
We hebben op dit moment vier trends waar we gek op zijn en die een te gekke sfeer neerzetten. Wil je zoomen…klik of tik op het plaatje…

dus…Summer Time, Onze Voorjaarstafel, Bohemian Chic of Ice Blue & Black

Wil je weten hoe wij ons tot deze trends hebben laten inspireren? Dan kun je hier even spieken.

Tweede keuze
… kies je het aantal couverts en gangen
Dit is echt geen rocket science, maar wel belangrijk om te weten. Hoeveel mensen schuiven er aan? En hoeveel gangen gaan er komen. Wil je misschien ook glazen, koffiekopjes en likeurglaasjes?

dus….hoeveel gasten verwacht je en hoeveel gangen serveer je?

Maareh, als het echt om grote aantallen gaat dan kunnen we altijd tot een prijs komen 😉

Wij gaan uit van diners voor 12 personen. Ben je met meer? Dan hebben we wat meer tijd nodig om de aantallen aan te vullen. Het is handig om ruim van te voren contact met ons op te nemen.

Derde keuze
… kies maar hoe lazy je zelf wilt zijn
Ja, je leest het goed, lazy. Er zijn namelijk drie mogelijkheden:

Jij bent echt niet lazy!
– je komt de spullen bij ons halen en brengt ze zelf weer terug

Jij wilt niet toegeven dat je lazy bent!
– wij komen de spullen bij je brengen en halen ze ook weer op

Jij bent heerlijk lazy!
– wij komen de spullen niet alleen brengen en halen, maar parkeren jou in de hoek met een GT-je en stylen ook nog eens je tafel.

dus….je bent echt niet Lazy of een beetje Lazy of heerlijk Lazy

En heb je een hekel aan afwassen? Dan hoef je het daar niet voor te laten, want dat doen wij. En dan ben jij stiekem toch altijd een tikkeltje lazy!

vierde keuze
… kies je hoe je dit ons laat weten
Wij staan dus nu al in de startblokken hè. Dus vul het contactformulier in of bel Marijke op 06 15672019 of toets het nummer in van Marieke 06 23106230. We helpen je zo graag bij de voorbereiding van je feestje. 

dus….je belt ons of mailt ons of vult ons formuliertje in

Wil je nu al een prijsindicatie van Dienstmeiden van Nu? Kijk dan even naar de pakketprijzen per trend en laat maar weten wanneer je je keuze hebt gemaakt.

Dus wacht niet langer en maak vier keuzes. En kun je niet kiezen? Hou je oksels droog en laat het ons gewoon even weten. Checken we dit handige vinklijstje en maken we er samen wat moois van!

De trends aan tafel