Super handige 21-Diner checklist

(Bijna) 21 Jaar? Daar hoort een 21-Diner bij. En dat houdt in: een hoop geregel? Oh ja. Hele lieve ouders? Wij adviseren alvast zoete broodjes te bakken. Maar het draait vooral om genieten van jouw moment. De Dienstmeiden van Nu helpen het je graag makkelijker te maken. Daarom geven we je verderop een handige 21-Diner checklist.

Wij vinden het altijd vreselijk leuk om het enthousiasme te zien bij de 21-jarige. De moed van de zelf kokende ouder te bespeuren. En de vermoeide maar opgeluchte blik in de ogen van de ouder de day after als onze serviezen retour komen.

‘Hoeveel ouders over hebben voor hun kind merken wij elke keer als we hebben kunnen helpen bij de aankleding van een 21-diner. En dat geeft ons een heerlijk gevoel.’

En als je het een beetje slim aanpakt, dan valt het allemaal best mee met dat geregel. De kunst is alles van tevoren goed te bedenken. En op tijd te beslissen wat je zelf in huis hebt en wat je moet bijkopen of huren. Dan komt het helemaal goed moet jouw knaller van een 21-diner.

Een 21-Diner checklist is daarbij altijd super handig. Dus die geven we je graag:

het belangrijkste

Vertel je ouders dat je een 21-diner wilt geven. Masseer zachtjes in welke taken bij hun komen te liggen: koken, ruimte ter beschikking stellen en niet onbelangrijk een financiële bijdrage leveren.

Zijn ze enthousiast? Dan kun je door naar nummer 2

de locatie

Het zou mooi zijn als het bij je ouders thuis kan. Als dat niet kan ga je op zoek naar een geschikte locatie. Wist je dat je ook hele leuke vergaderlocaties hebt die je makkelijk kunt omtoveren voor een mooi diner?

de gastenlijst

Maak alvast een inschatting qua kosten, dan weet je op basis van je budget hoe selectief je moet zijn met je uitnodigingen beleid. En denk eraan, iedereen moet aan tafel passen. Weet je genoeg? Stel dan je gastenlijst samen.

save the date

Stel een datum vast en laat iedereen die je wilt uitnodigen deze alvast vastleggen in de agenda. De officiële uitnodigingen kun je op een later moment nog versturen.

het thema

Ga lekker speuren op Pinterest en Insta voor thema ideeën of gewoon ter inspiratie. Of bekijk onze trends. Heb je een thema in gedachten? Mooi zo, dan kun je kijken hoe je hier je menu, uitnodigingen en aankleding op kunt aanpassen. Wij helpen je graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *