Over ons

Wij zijn Marijke & Marieke, de Dienstmeiden van Nu!

Marijke & Marieke
Marijke van der Veer & Marieke Geudeker

Met Dienstmeiden van Nu willen wij mensen stimuleren om met aandacht een feestje te vieren. Om stil te staan bij belangrijke en minder belangrijke momenten in het leven. 

We richten ons hierbij op feestelijke momenten aan tafel en helpen mensen om in een te gekke sfeer te entertainen. Dit doen wij door een originele, trendy en warme uitstraling te creëren in tafelstyling en aan jou te verhuren.

en daarom zijn wij Dienstmeiden van Nu

Happiness
Ons doel is jou blij te maken. Want wat is er mooier dan een stralende gastvrouw of gastheer. En zeg nou zelf. Het entertaint toch een stuk relaxter als de tafel voor je gedekt wordt. Enjoy, en laat ons maar zweten!

Balans
Moet jij ook zoveel bordjes hooghouden? Dan helpen wij je graag met wat balans. Ga jij nou lekker genieten van je gasten en laat ons je tafel aankleden. Dan steel jij de show, zonder ook maar één bordje te laten vallen.

Rust & Aandacht
Maak je geen zorgen. Wij besteden alle aandacht aan de aankleding van je tafel, zodat jij in alle rust kunt genieten. Neem jij nou maar die complimentjes in ontvangst van je gasten.

Originaliteit & Creativiteit
Onze serviezen zijn niet standaard of van één specifiek merk. Wij zijn continu op zoek naar originele, oude, nieuwe, gekke en vooral mooie stukken die door te mixen en matchen een te gekke sfeer neerzetten.

We vinden het leuk om te horen hoe jij je feestje wilt vieren. En staan te popelen om je te helpen. Dus mail ons op info@dienstmeidenvannu.nl, vul het contactformulier in of bel Marijke op 06 15672019 of toets het nummer in van Marieke 06 23106230. We helpen je graag bij je voorbereiding.

Tot later,

Marijke & Marieke, de Dienstmeiden van Nu