Reviews

we horen graag wat je van onze winkel vindt

Name
Comment
 • Astrid
  Astrid
  2020-12-04
  Self

  Net een pakket met prachtige retro borden binnen gekregen. Alles was super goed verpakt. En de bestelling was makkelijk te plaatsen, leuke site. Ik denk er nog wel meer te gaan kopen. Service was prima, snelle verzending, vriendelijk contact. Een dikke pluim.

 • Maud
  Maud
  2020-10-26
  Self

  Super blij met mijn Laguiole messen! Kreeg zeer snel reactie op mijn vragen en de messen werden snel verzonden, enorm leuke site die ik al aan diverse vriendinnen aanbevolen heb!

 • Annelies Esveld
  Annelies Esveld
  2020-10-08
  Self

  Prachtig doosje van bewaring ontvangen. Snel bezorgd en goed verpakt. Zeer vriendelijke medewerkster, die even checkte of alles klopte. Prettig!

 • Anita
  Anita
  2020-09-09
  Self

  Wat een gave spullen. Goede service, snelle levering. Heel erg blij mee. Kwetsbare borden uitstekend verpakt, waardoor alles heel is aangekomen.

 • Yvonne
  Yvonne
  2020-09-04
  Self

  Snelle reactie op mijn vraag. Daarna besteld en keurig netjes verzonden en goed aangekomen. Snelle levering Was wat huiverig omdat het glazen betrof, maar super goed verpakt.

 • Tonya
  Tonya
  2020-07-28
  Self

  Ontzettend blij met mijn mooie glazen waar ik al jaren naar zocht. Ze werden zo zorgvuldig bezorgd, netjes ingepakt en beschermd. Heel erg fijn! Tot een volgende keer! Groetjes, Tonya

 • Claire
  Claire
  2020-07-27
  Self

  Helemaal blij met de bestekset van sabre. Hele gunstige deal! Makkelijk contact over het ophaal moment.

 • Jasperien
  Jasperien
  2020-06-10
  Self

  Mooi design, goede kwaliteit en ook nog een fijne prijs. Ik ben erg blij met de ijscoupes en waterfles die ik hier heb gekocht. Handig adresje voor wie iets bijzonders zoekt. Ik kom hier zeker vaker!

 • Anouk Brouwer
  Anouk Brouwer
  2020-06-08
  Self

  Ik viel voor een karafje dat ik in de webwinkel zag. Omdat ik redelijk in de buurt woon ben ik het op gaan halen en kon ik alle prachten bewonderen. Marieke was heerlijk gastvrij en gezellig. We zouden bijna Corona even vergeten! Wat een heerlijke entourage van borden, schalen, kopjes, glazen, linnen en nog veel meer! Ik kwam dus alleen voor het karafje en ging naar huis met dat, plus tien prachtige borden in ‘mijn’ kleur: turkoise. Grote Blij! Ik bleek ook de eerste klant van de webwinkel te zijn. En ik weet zeker dat ik niet de laatste ben! Een aanrader voor iedereen die van mooi en gezellig houdt. Dank voor de gezelligheid en al je uitleg Marieke! Tot een volgende keer! Anouk Brouwer

 • Super bedankt!

 • Ik heb een tijdje geleden met 12 vriendinnen thuis een etentje gehad en het Ice Black and Blue servies van Dienstmeiden van Nu gehuurd; geweldige service en de tafel zag er super uit!

 • De Dienstmeiden van nu hebben een tijd geleden mij geholpen met het organiseren van een prachtig diner voor mijn vriendinnen. Zij hebben een waanzinnig persoonlijke tafel gecreëerd welke visueel een lust voor het oog was. Ik zou iedereen aanraden om een keer deze service in te zetten en zelf zou ik dit ook zo weer doen!