Service overeenkomst

Service overeenkomst

Jouw bestelling

Het belangrijkste voor Dienstmeiden van Nu is dat jij blij bent met je bestelling. Om alles in goede en duidelijke banen te leiden gelden er bij ons een aantal leveringsvoorwaarden.

Door deze afspraken weet iedereen wat er verwacht wordt en worden eventuele teleurstellingen voorkomen.

Prijzen

De prijzen, zoals Dienstmeiden van Nu toont op de website, zijn inclusief 21% BTW.

Levering

Bestellingen worden uiteraard zo snel als mogelijk verzonden met Post NL. Onze verzendtijd varieert van 1-5 werkdagen. Daarna zijn we voor de levertijd afhankelijk van Post NL. Alle verzendvoorwaarden gelden alleen binnen Nederland.

Wil je niet het risico lopen dat de spullen tijdens het vervoer beschadigen? Dan kun je ervoor kiezen ze verzekerd op te laten sturen of ze zelf op te halen. Kom je je bestelling afhalen? Dan spreken we samen met jou een tijd af.

Ook kunnen wij de spullen bij je afleveren. Dit doen wij tot aan de voordeur op straatniveau. Als wij de items bij je komen afleveren. berekenen wij afleverkosten. Dit is een verrekening van het door ons gereden aantal km’s heen en terug x € 0,45. Ook hiervoor maken we graag een afspraak met je.

Verzenden

Verzenden doen wij via Post NL. De kosten en het risico hiervoor liggen bij jou. Een standaard levering via PostNL kost € 6,95. Een verzekerde levering via PostNL kost € 9,25. Deze vergoeding is bepaald door het gewicht (0 – 10 kg) en de grote van de verpakking (max. 100 x 50 x 50 cm).

Let op: onze items kunnen zwaar zijn
Omdat een aantal items uit onze winkel erg zwaar is kunnen de kosten hoger oplopen dan de standaard € 6,95 of € 9,25.

Let op: onze items kunnen kwetsbaar zijn
Daarnaast kan het voorkomen dat niet alle items uit één bestelling in één doos verzonden kunnen worden omdat ze zeer kwetsbaar zijn. Ook dan vallen de kosten voor het versturen van je bestelling hoger uit dan de standaard € 6,95 of € 9,25.

Mocht dit het geval zijn dan nemen we altijd voortijdig contact met je op. Je kunt er dan altijd nog voor kiezen om zelf af te halen bij ons in Amsterdam. Ook kunnen wij de spullen bij jou afleveren, tot aan de voordeur op straatniveau. Hiervoor rekenen wij een vergoeding van € 0,45 per gereden km, gerekend vanaf onze locatie.

Retourneren

Ben je niet tevreden met je aankoop? Dat is jammer, maar het kan voorkomen. Als jij ervoor zorgt dat je retour binnen 7 dagen na de verzenddatum goed ingepakt, onbeschadigd en op eigen kosten wordt teruggestuurd dan krijg je de aankoopwaarde van de geretourneerde artikelen zo snel mogelijk teruggestort.

Retourzendingen worden alleen  verwerkt na akkoord van Dienstmeiden van Nu. Meld je retourzending  (binnen 3 werkdagen) daarom eerst aan via ons telefoonnummer 06 23106230 of stuur een e-mail naar bestellen@dienstmeidenvannu.nl. Retour gestuurde artikelen die niet aan het bovenstaande voldoen, worden niet in behandeling genomen.

De kosten voor het terugsturen van een artikel naar Dienstmeiden van Nu zijn voor jouw rekening, tenzij het een door Dienstmeiden van NU verkeerd geleverd artikel is.

Let op!!: alle retourzendingen moeten gefrankeerd en met track and trace worden verzonden. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden in rekening gebracht. In bovenstaande gevallen zal Dienstmeiden van Nu deze kosten in de creditnota verwerken. Vermeld bij retourzending altijd duidelijk je naam en adresgegevens of sluit een kopie van de pakbon, die je ontving bij levering, bij. Op deze wijze kunnen wij jouw retourzending snel verwerken.