Wist je dat…

onze items zwaar kunnen zijn

Omdat een aantal items uit onze winkel erg zwaar is kunnen de verzendkosten hoger oplopen dan de standaard € 6,75. Mocht dit het geval zijn dan nemen we altijd voortijdig contact met je op.

onze items kwetsbaar kunnen zijn

Het kan voorkomen dat niet alle items uit één bestelling in één doos verzonden kunnen worden omdat ze zeer kwetsbaar zijn. Ook dan vallen de kosten voor het versturen van je bestelling hoger uit dan de standaard € 6,75. Mocht dit het geval zijn dan nemen we altijd voortijdig contact met je op.

je je bestelling kunt ophalen

Wil jij het risico niet lopen dat je aankoop beschadigt? Dan kun je er altijd voor kiezen om je bestelling af te halen. Dit kan wel alleen op afspraak. Let er op dat je bij ons in de straat parkeergeld moet betalen.

je bij ons kunt pinnen

Als je je bestelling zelf komt afhalen dan kun je je aankoop voldoen door bij ons te pinnen. Contant afrekenen kan ook, maar onze voorkeur gaat uit naar pinnen.

we je bestelling thuis kunnen bezorgen

Heb je geen tijd of zin om je bestelling af te halen en wil je het risico op beschadiging tijdens transport niet nemen? Dan komen wij zelf de spullen bij jou afleveren tegen een vergoeding van € 0,35 per gereden km, heen en terug. We brengen je spullen dan tot de voordeur op straatniveau.