Wist je dat…

onze items milieubewust verpakt worden

Omdat we nou eenmaal jouw bestelling goed moeten verpakken, is het gebruik van aardig wat verpakkingsmateriaal noodzakelijk. We maken daarbij zoveel mogelijk gebruik van gerecycled of mileuvriendelijk materiaal. Zo gebruiken we ook al het herbruikbare verpakkingsmateriaal waar onze eigen aankopen mee verpakt zijn.

onze items zwaar kunnen zijn

Omdat een aantal items uit onze winkel erg zwaar is kunnen de verzendkosten hoger oplopen dan de standaard € 6,95. Mocht dit het geval zijn dan nemen we altijd voortijdig contact met je op.

onze items kwetsbaar kunnen zijn

Het kan voorkomen dat niet alle items uit één bestelling in één doos verzonden kunnen worden omdat ze zeer kwetsbaar zijn. Ook dan vallen de kosten voor het versturen van je bestelling hoger uit dan de standaard € 6,95. Mocht dit het geval zijn dan nemen we altijd voortijdig contact met je op.

onze items verzekerd verstuurd kunnen worden

Ondanks dat we je bestelling heel zorgvuldig verpakken, kan het gebeuren dat (een deel van) je items kapot gaan tijdens het verzenden met PostNL. Hoe er omgegaan wordt met het pakket nadat wij het hebben afgeleverd ligt helaas niet in onze handen. Het risico op schade ligt bij jou. En omdat het zo ontzettend jammer en teleurstellend is als het fout gaat tijdens het transport kun je je bestelling ook verzekerd via PostNL versturen. Dan vallen de kosten voor het versturen van je bestelling uit op € 8,90 tot 10 kilo.

je je bestelling kunt ophalen

Wil jij geen enkel risico lopen dat je aankoop beschadigt? En wil je je bestelling ook niet verzekerd versturen? Dan kun je er altijd voor kiezen om je bestelling af te halen. Dit kan wel alleen op afspraak. Let er op dat je bij ons in de straat parkeergeld moet betalen.

je bij ons kunt pinnen

Als je je bestelling zelf komt afhalen dan kun je je aankoop voldoen door bij ons te pinnen. Contant afrekenen kan ook, maar onze voorkeur gaat uit naar pinnen.

we je bestelling thuis kunnen bezorgen

Heb je geen tijd of zin om je bestelling af te halen en wil je het risico op beschadiging tijdens transport niet nemen? Dan komen wij zelf de spullen bij jou afleveren tegen een vergoeding van € 0,35 per gereden km, heen en terug. We brengen je spullen dan tot de voordeur op straatniveau.