Over Dienstmeiden van Nu

gek op mooi spul

Originele tafelstyling verzamelen, daar worden wij vrolijk van. Voor elke gelegenheid hebben wij wel een ander soort sfeertje in gedachten. De verleiding is dan ook groot om steeds voor nieuw te kiezen, want via de socials en op onze zoektochten spotten we steeds nieuwe collecties.

En dan alles lekker uitstallen… heerlijk

we zijn bewuster gaan verzamelen

En toch…kan dat niet goed zijn en moet dat duurzamer kunnen. Daarom zijn we bewuster geworden op onze zoektochten naar originele tafelstyling. En kiezen we steeds vaker voor duurzaam geproduceerde artikelen én tweedehands spullen. En weet je dat we daar stiekem nog meer lol aan beleven? En we hopen dat jij dat ook zo voelt. Daarom koop je bij ons nieuw en oud door elkaar.

Lepel Viners Silver Rose set 6 herkomst

Waanzinnig blij worden we van een super vintage vondst in originele doos

en gebruiken spullen net even anders

Wij krijgen dus een goed gevoel om gebruikte spullen een nieuwe kans te geven en zoeken soms een manier om ze net even iets anders te gebruiken. Zo serveren wij op een feestje wel eens een soepje in een ouderwetse kop en schotel. Of serveren we een eenpersoons kwarktaartje in een vrolijke ijscoupe.

IJscoupe Bohemian mix

kwarktaartjes serveren wij graag in ouderwetse ijscoupe met Bohemian feel

we helpen je graag

Kijk maar of er ook wat leuks voor jou bij zit. We kunnen je ook helpen om wat extra inspiratie op te doen. En je zelfs helpen zoeken naar de ultieme sfeer. Geef ons de opdracht en wij speuren stad en land voor je af. Zeg het maar, dan hebben we snel contact